Afspraak maken

U kunt op eigen initiatief een afspraak maken. U kunt mij telefonisch bereiken op (0513) 76 90 58 of een afspraak maken via ons inschrijfformulier.

Antwoordapparaat

Tijdens een behandeling ben ik genoodzaakt het antwoordapparaat in te schakelen. Spreek deze gerust in en vermeld daarbij duidelijk uw naam en telefoonnummer, ik zal u dan zo spoedig mogelijk terugbellen. Tevens controleer ik dagelijks mijn mail.

Een afspraak verzetten of annuleren

Als u een afspraak wilt annuleren kan dat via de e-mail of door het inspreken van het antwoordapparaat. Geef dit tenminste 24 uur van te voren door, zodat ik nog iemand anders kan inplannen. Wanneer u niet op de gemaakte afspraak komt of te laat de afspraak annuleert, behoud ik mij het recht voor de kosten van de verloren tijd in rekening te brengen.

Uw eerste afspraak?

Tijdens de eerste afspraak neem ik een medische vragenlijst met u door. Sommige aandoeningen of medicijnen kunnen namelijk gevolg hebben voor de mondgezondheid of de behandeling van de mondhygiënist. Daarna zal ik uw mondgezondheid in kaart brengen, stel ik een behandelplan op en zal deze samen met de bijbehorende kosten met u bespreken. Afhankelijk van de mondgezondheid kunnen er meerdere afspraken noodzakelijk zijn. Er wordt voor een eerste bezoek een uur tijd voor u gereserveerd.